Creators of Buildings
& Solutions

Badkamer.

Wij maken met u een afspraak om langs te komen om de situatie ter plekke te bekijken en om met u de mogelijkheden te bespreken.  Dit natuurlijk  geheel vrijblijvend. Uiteraard afgestemd op uw persoonlijke wensen. 

Nadat er een opzet is gemaakt voor de inrichting van de badkamer moeten natuurlijk de diverse materialen uitgezocht worden zoals tegels, sanitair en kranen. U bent daarbij vrij om uw eigen leverancier te kiezen maar wij hebben ook eigen leveranciers waarmee al langere tijd wordt samengewerkt en via deze wijze de taak van het uitzoeken van benodigdheden op zich te nemen. 

Gaat u akkoord met de ontvangen passende offerte dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt  voor wat betreft er kan worden begonnen met de werkzaamheden. 


Vanaf het uitvoeren van eventuele sloopwerkzaamheden, nieuwe kunststofleidingen, elektra, installatie, tegelwerk tot en met de realisatie van uw nieuwe badkamer heeft u alleen te maken met ons. De gehele afwerking zoals stukadoren en schilderwerk wordt tevens door ons verzorgd.


MONTAGE & INSTALLATIE

 

Onze installateurs plaatsen je badkamer met passie en vakmanschap. Ook het tegelwerk wordt tot in de puntjes verzorgd.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn